Aфродизиак: възбуждащи капки

Aфродизиак: възбуждащи капки

Тук ще откриете всичко, което някога сте искали да научите за възбуждащите капки Кантарис, познати още като Испанска муха.

Какво значи афродизиак?

Афродизиакът, кръстен на гръцката богиня на любовта Афродита, засилва сексуалното желание което изпитвате в момента на приема и няколко часа след това. Произходът на афродизиаците датира стотици години назад, когато хората за пръв път са започнали да експериментират с билки и други природни дадености. Много неща могат да бъдат натурален афродизиак – например Муира Пуама, билката Бабини зъби, Йохимбина и др.

Какво представлява Кантарис/Испанска муха?

Испанската муха нито е испанска, нито се прави от мухи! Екстрактът се произвежда от тип зелен бръмбар Lytta vesicatoria. Изсушените бръмбари се стриват на пудра, добавят се различни етерични масла и се разреждат с вода или алкохолна основа. 

Кой може да приема испанска муха? Безопасно ли е?

Тъй като екстрактът от бръмбарите е много, много силен, а в големи количества – опасен, индустрията за възрастни има право да използва единствено Кантарис D6, който е в хомеопатични дози. Няма как да се сдобиете с опасната версия на Испанска муха, дори да искате, и въпреки това е важно да не превишавате дозите, които са указани.

В някои случаи употребата дори на комерсиалната испанска муха не се препоръчва. Страничните ефекти могат да доведат до:

– помятане – в продължение на векове екстрактът от испанска муха се е ползвал като средство за предизвикване на аборт. Ако се опитвате да забременеете или вече сте, не приемайте такъв тип продукти.

– увреждане на бъбреците – понеже екстрактът влияе на уринарния тракт, дразнението често се разпростира и към бъбреците. Ако имате проблеми или сте предразположени към такива, не приемайте такъв тип продукти.

– неврологични проблеми – испанска муха влияе на нервната система. Предозиране с повече капки може да доведе до главоболие, делириум, объркване или дори психоза при по-поддатливи организми. 

– често уриниране – може би най-редовният страничен ефект е усещането на чести позиви за ходене до тоалетна.
– смърт – както всяко нещо, голямо количество испанска муха може да бъде смъртоносно, най-вече поради съдържанието на стрихнин. Никога не забравяйте – всяка отрова в малки количества може да лекува, в големи да убива.


Какво е Йохимбин?
Поради силната токсичност на Испанската муха, много от продуктите, които се продават, всъщност не съдържат екстракт от зеления бръмбар, а просто ползват популярното название. Формулата им съдържа други афродизиаци, като например екстракт от Йохимбе. 

Йохимбе (Pausinystalia Yohimbe) е вечнозелено дърво, което расте в Конго, Камерун и Габон. Кората на дървото съдържа химично вещество, наречено йохимбин, което се използва във фармацевтиката. Йохимбе е билка, която се използва от векове. Йохимбе е открито от африканските племена, които го смятат за истински афродизиак. Въпреки че йохимбе често се използва като афродизиак, то упражнява и други здравословни въздействия. Смята се, че помага при депресия, високо или ниско кръвно налягане, болки в гърдите и импотентност (или други сексуални проблеми).

Как се приема?

Испанската муха може да се използва както от мъже, така и от жени. От 5 до 10 капки се приемат с малко течност, например вода или алкохол, но в никакъв случай с кафе (предизвиква силно главоболие).

Други често задавани въпроси:
Мирише ли? Не.
Има ли вкус? Съвсем лек маслен вкус, който бързо отминава.
Има ли цвят? Лек белезникав, до прозрачен.
Усеща ли се след като се разтвори в напитка? Не.

Обадете се на телефон 0884 53 10 53 и попитайте за афродизиак испанска муха!

Leave a Reply