Вашата персонална фантазия: Fifty Shades of Grey – The official pleasure collection

Вашата персонална фантазия: Fifty Shades of Grey – The official pleasure collection

Книгите, които изкараха на светло садо-мазохизма, продадоха над 100 милиона копия и дори надминаха общите продажби на „Хари Потър“ във Великобритания… това е само част от доказателството, че Fifty Shades of Grey напълно доминира фантазиите на хора от различни възрасти и националности, и погъделичка нещо дълбоко скрито в желанията на мъже и жени по цял свят.

Всъщност, кой не иска да бъде на мястото на героите в тази приказка за възрастни? Красива млада дама, ухажвана до припадък от заможен джентълмен с пленителен външен вид и груби ласки; Богат бизнесмен с любов към плътските удоволствия и уязвимо нежно създание на разположение в ръцете му. Всеки от нас си има по една Ана Стийл и г-н Грей, скрити дълбоко във фантазиите ни и точно това е причината да се чувстваме така привлечени към поредицата книги, както и пълнометражните филми.

И докато силата на ума може да ви отведе почти навсякъде, да изпитате физическата наслада е нещо, което всеки желаещ да се потопи в атмосферата на “50 нюанса сиво” трябва да изпита. Това вече е възможно, благодарение на официалната серия играчки “Fifty Shades of Grey”, създадена специално за феновете на поредицата и одобрена от писателката Е Л Джеймс.

Един от най-големите плюсове на колекцията, е нейното разнообразие: тя ще ви помогне да отворите за нови усещания сетивата си, да опитате от всичко, което може да ви предложи тъмната страна на удоволствието и да разберете какво ви харесва най-много. Можете да експериментирате сами или с партньора си, да се отдадете на фантазията си, да напишете своята собствена история отново и отново.

Какво предлага колекцията?

Персонални масажори – класика в жанра; Повод жената да опознае тялото си сама, да си достави удоволствие соло или начин нейният любовник да я докара до края по-бързо… а защо не и да напомни за себе си, когато го няма? В серията Fifty Shades of Grey ще намерите изобилие от масажори с различни размери и форми – за всеки вкус!

Аксесоари за “забранения плод” – независимо дали сте начинаещи или напреднали в забранените практики, ще ви дадат всичко необходимо, за да се насладите на чувствена игра там, където само най-смелите отиват.

БДСМ – бичове, камшици, палки за пляскане, въжета за връзване, белезници и много други…


Специални аксесоари за него и нея – пръстени за мъж, гейша топчета за жена и други сладки аксесоари, предназначени да подобрят усещанията за двамата.

За кого са подходящи всички тези прекрасни аксесоари? За всеки любопитен, готов да изследва частицата желание за тъмна наслада у себе си. Мъже, жени, дългогодишно обвързани или нови двойки, необвързани с желание за по-страстна солова игра; прекрасен подарък за Свети Валентин, рожден ден, годишнина, или просто в знак на любов – без повод…

Оставете се на желанието. Позволете му да ви води в посока, в която досега не сте били – и вижте какво ще се случи!

Абонирайте се и вземете код за -10% отстъпка
на всички представени продукти в well.bg, от нашия онлайн магазин!

Leave a Reply