16 неща, които жените искат да чуят в леглото

16 неща, които жените искат да чуят в леглото

Много мъже смятат, че има само един начин да изразят любовта и желанието си към жената, без много излишни приказки. За повечето от тях самите, това би било достатъчно (въпреки че и мъжете обичат комплименти!). Истината обаче е, че за повечето жени нещата седят по точно обратния начин.

На някои мъже им е трудно да разговарят с приятелките и съпругите си, дори да са с тях от дълги години. А някои жени се срамуват да кажат какво искат да чуят от партньора си и страдат мълчаливо. Резултатът от това е незадоволени потребности и пропуснати възможности за по-дълбоко свързване между двамата, особено по време на любов. И тук не става въпрос само за мръсни приказки, а за това жената да се почувства видяна, оценена и желана.

Ако ви е трудно да се сетите какво можете да кажете, за да погъделичкате душата на своята дама, няма страшно! По-долу ще намерите 16 идеи, които могат да ви бъдат от полза!

 1. “Обичам те”
  Звучи изтъркано, но на никой в любяща връзка не би му било неприятно да чуе, че е обичан. Особено по време на любов! За жената, която цени обвързването, е важно да ѝ се напомня, че е обичана, а не, че е просто даденост за човека до нея.
 2. “Обичам да правя любов с теб”
  Ако вашата партньорка е приятел с бонуси и обвързването изобщо не ѝ е цел, все пак би се радвала да знае, че държи важно място в класацията на човек, който не е моногамно обвързан с нея.
 3. “Ти си една истински изкусителна жена”
  Няма човек, който да не обича да му погалят егото. А и жените понякога забравят, че са красиви и желани – нямате представа каква буря от съмнения и комплекси бушуват в женските глави, благодарение на индустрията за красота, социалните мрежи и известните личности. Тя наистина не знае колко е готина, затова би се зарадвала, ако вие ѝ го кажете.
 4. “Затвори очи”
  На пръв поглед нищо особено, но тази реплика ще накара всяка жена да повярва, че каквото и да се случи по-нататък, ще бъде адски вълнуващо!
 5. “Искам те тук и сега”
  За всичко си има време и място, а и не всички си падат по сладникави реплики. Ето защо, понякога е добре да наречете намеренията си с истинските им имена и да зададете тон на това, което ще се случи. 
 6. “Аз съм страшен късметлия”
  Както казахме по-горе, жените често забравят или изобщо не знаят какво значат за своите мъже. Едно такова напомняне ще бъде истинска музика за ушите им и ще ускори пулса им във ваша полза.
 7. “Остави всичко на мен”
  В спалнята поемането на такава инициатива е особено любови и излъчва мъжественост и грижа. Колена омекват, водопади потичат!
 8. “Мога ли да сляза долу?”
  Мъжете не биха отказали френска любов, та защо да откажат и жените? Ако партньорката ви обича орална любов, инициативността ви към това би останала високо оценена и е истински възбуждаща!
 9. “Когато приключим, ще ти донеса нещо вкусно”
  Ако комбинирате любов с любима храна след това, успехът е гарантиран.
 10. “Цял ден мисля за теб”
  Хубаво е някой да мисли за теб, но най-хубаво е любимият ти човек да ти каже, че цял ден не си излизала от мислите му. 
 11. “Усещам те невероятно”
  Вагината е страна на чудесата и ако чувството е божествено – кажете го на глас. Нека се знае!
 12. “Искам да те докосна / целуна / гушна”
  Изразяването на желание чрез думи е един истински мощен катализатор на ситуацията.
 13. “Ах, това дупе!”
  Дупето е важно. Дупето е самостоятелна институция, от която настроението може рязко да се промени. Уважавайте дупето и му показвайте, че го обичате!
 14. “Да, о да”
  Много мъже не говорят по време на любов. Не казват и дума, когато им е хубаво. А за жените едно вокално потвърждение хич не е малко – така тя знае, че мъжът ѝ се наслаждава на това, което се случва, т.е. на нея!
 15. “Няма проблем, наспи се”
  Двойките с деца ще разберат – да прави любов е супер, но понякога просто трябва да се наспиш! 
 16. “Толкова си тясна”
  Въпреки, че тялото на жената е истински свръхестествено нещо, което може да роди малък човек и после да се върне към първоначалния си вид, жените често вярват на мита за отпуснатата и широка интимна зона. Ето защо, едно потвърждение, че проникването в нея е тясно и стегнато, всъщност може да подейства много възбуждащо… и на двама ви!

Какво мислите за тези реплики и как бихте ги допълнили? Напишете в коментарите!

Leave a Reply