Зона за жени: ZESTRA връща удоволствието

Зона за жени: ZESTRA връща удоволствието

Тя се е появявала в шоуто на Опра Уинфри, шоуто на Ким Кардашиян, както и в интервюта на Упи Голдбърг и Тайра Банкс. Тя е най-близкото нещо до “женска виагра”. Тя… е ZESTRA!


Лесно и бързо можете да сте готови за любов, само в рамките на няколко минути. Със ZESTRA сексуалният живот, който заслужавате, е на една ръка разстояние.


Разбира се, нещо толкова чудодейно би породило много въпроси. Отговорите им можете да видите по-долу.

zestra
Какво казват клиничните изследвания?

Проучванията сред потребители показват следното: 69% от жените смятат, че ZESTRA е подобрила интимния им живот. 78% казват, че планират да я използват отново, а 93% биха я препоръчали на приятелка.

Какви проблеми решава ZESTRA?

Всички жени в някакъв момент от живота си изпитват липса на желание за любов или удовлетвореност от сексуалния акт. ZESTRA е създадена с идеята да помогне на дамите да си върнат радостта от интимния живот!

Как работи?

ZESTRA засилва способността на жената да усеща докосването от своя любим – за дълбока интимност и силна възбуда. След нанасяне на ZESTRA върху клитора и лабията, ефектът – т.нар. ZESTRA Rush™ за повечето жени започва да действа между 3 и 5 минути, и може да продължи до 45 минути.

От какво е направена?

ZESTRA съдържа само най-висококачествените ботанически съставки, подбрани от учени по метода на GMP (Good Manufacturing Practices). Ботаническите съставки в ZESTRA включват масло от семе от пореч, масло от вечерна иглика, екстракт от Анджелика, екстракт от Колеус Форскохлий, теобромин и антиоксидантите витамин С и витамин Е. Съставките работят в унисон за безопасно и ефективно засилване на женската наслада, чувствителност и удоволетворение.

Как се произвежда?

ZESTRA се произвежда и пакетира в съоражение, което е FDA-регистрирано за производство на фармацевтични и потребителски продукти.

Zestra® Медицински консултативен съвет

Екипът зад ZESTRA® се гордее да работи с водещи експерти в областта на сексуалността и по-конкретно – гинеколози, медицински сестри, психиатри и психолози – всички посветени на целта да подобрят сексуалното здраве и уелнес на жените. С помощта на този медицински консултативен съвет, ZESTRA активно събира информация за впечатленията на своите потребители и ги влага в създаването на още по-добри продукти.

info

Животът ни непрекъснато преминава през различни фази. Телата ни – също. В резултат на това, сексуалната ни удовлетвореност и наслада може да се промени неочаквано. Има периоди от живота, в които сексът е по-добър от обичайно, има и такива, в които е по-зле. Представяме ви кратка информация, която всяка жена трябва да знае за напълно нормалните промени, през които може да премине нейното либидо.

Тялото между 20-те и 30-те години

През 20-те и 30-те години се намираме в нашия репродуктивен пик. Телата ни произвеждат хормони, които ни помагат да се възбудим и да откликваме на сексуална стимулация. Естрогенът поддържа вагиналната тъкан здрава, а андрогените допринасят за сексуалното желание и възбудата.

Тялото след раждане

Веднага след раждане, яйчниците притихват и нивата на естрогени и андрогени са ниски. Много жени губят желание за секс и им е необходимо много повече време, за да се възбудят сексуално. Вагиналната лубрикация също намалява. Много жени губят интимен интерес изцяло. Това може да създаде доста неприятни емоции, особено, ако не го очаквате. Средностатистически, сексуалните хормони се възвръщат около 3 месеца след раждане, но точният момент зависи много от фактори като кърменето, умората, дали е имало цезерово сечение, дали има други деца у дома и до каква степен майката получава подкрепа от партньора си. Изтощените психически и физически хора не мислят за секс.

Тялото и оралната контрацепция

Някак си иронично е, че хормоните, които жените взимат, за да предотвратят нежелана бременност, всъщност намаляват желанието за секс. Това е кратък период за повечето жени, но за други притъпяването на желанието след започване на противозачатъчни хапчета може да бъде голям проблем и да подтикне жената да смени контрацептива. Ако това обаче не е възможно, остава само да се намери средство за оборване на страничния ефект.

Тялото и менопаузата

В годините преди менопаузата, хормоналните нива в тялото на жената са непредсказуеми. В някои месеци естрогенът е висок, в някои – нисък. А в някои е точно както трябва да е и всичко изглежда наред. Щом жената наближи своята последна менструация, други хормони също започват да се променят. Прогестеронът първо спада, а после спира напълно. Андрогените също се понижават. Всички тези промени по време на менопаузата могат да повлияят негативно на целия живот на жената: качество на съня, настроение, секс.
След менопаузата, загубата на естроген и андроген може да доведе до силен спад във възбудата. Тези промени, въпреки че са изцяло натуралистични, могат да бъдат изнервящи за жената. Когато обаче този процес бъде разбран, можем да бъдем много по-подготвени за него.

При всички тези промени, е добре да хванем юздите на собствената си сексуалност. Важно е да разберете какво работи за вас – как можете да поддържате искрата в отношенията ви, и да продължите да се налсаждавате на интимния си живот. 
ZESTRA е тук за да помогне на жени, които са загубили своето желание и наслада за секс, отново да се върнат към ритъма, който обичат. Всяка жена го заслужава, независимо от възрастта си или къде се намира в живота си.

ZESTRA можете да поръчате на телефон 0884 53 10 53

Leave a Reply