Защо жените изведнъж губят интерес?

Защо жените изведнъж губят интерес?

Може би ви се е случвало – започвате да излизате с някоя яка мадама, първоначално всичко върви супер и изведнъж бам! Съобщенията или обажданията започват да оредяват, излизанията стават по-кратки, интересът сякаш изчезва и на негово място идва неприятна студенина от нейна страна. Не сте се карали, изобщо не е имало никакви конфликти – просто така става!

Ето какви може да са причините:

1. Срамежливост – малкият дявол е, че дамата, която сте си избрали, просто е срамежлива и не може да изкомуникира това, че ви харесва. Ако продължавате да правите страхотен секс, но във всяка друга ситуация се държи нетипично сдържано, може би не успява да облече в думи това, което чувства.


2. Отегчение – ако не излизате никъде или пък правите едно и също за втори пореден месец, е много вероятно новата ви изгора да е започнала да се отегчава, защото влизате в рутина твърде рано във връзката. Ако на втория месец сте забили, какво остава за следващите 10 години? 


3. Смятат, че мъжът е изгубил интерес – жените природно са устроени да пускат тънки вербални или невербални сигнали, които мъжете имат шанс да ескалират. Нежен поглед и докосване от нейна страна може да се ексалира в целувка от негова страна. Ако това не се случи няколко пъти (защото мъжът не е обърнал внимание, разсеял се е или някаква друга причина да не отвърне), жената може да предположи, че той няма такъв интерес към нея и това да потуши нейното желание.

4. Няма симпатии – ако една жена те харесва, тя ще направи / изтърпи / изчака много, преди да се откаже. Ако интересът й загасне за ден-два-три, вероятно не си пада по теб. Следващата!

Как да запазим интереса на жената?
Все пак, ако приемем, че те харесва – ситуацията може да бъде спасена. Най-доброто, което един мъж може да направи, е да засили привличането, което вече е там. Флиртувай, разговаряй с нея и пускай тук-таме въпроси, за да научиш важни неща за нея. Тези малки кукички ти позволяват да преминеш на следващото ниво в мига, в който тя ти даде сигнал.

Пример: всяка жена обича да се чувства специална, особено в определени моменти. Да й купиш букет с разни произволни цветя на първа среща може да й се стори натегаческо; може изобщо да не обича цветя, или да й напомняш на Гошо от 8 клас, който неуспешно се е опитвал да я сваля. Но ако сте говорили на тема жестове и на рождения й ден я зарадваш с букет от любимите й калии, защото си запомнил, когато тя ти е казала, че много харесва калии, е сигурен удар в десетката. За мъжете това са незначителни неща, но за жената всяко едно от тези дребни жестове са точки. Ако пък мъжете преди теб не са уцелвали тези точки, шансовете да откраднеш сърцето й завинаги стават огромни.

И не на последно място – не подценявай носа й. 😉 
Хората обичат да играят социални игри – това прави животът ни интересен. Но в цялата работа има и огромна доза природа – не можем да избягаме от нея. Жените не могат да устоят на това, което организмът им крещи. На суровото животинско привличане. Ако я ухажваш по правилния начин, и добавиш доза феромони към парфюма си, ще погъделичкаш животинското в нея – това, което е накарало вида ни да оцелее стотици хиляди години наред. Една голяма врата, която се отваря като възможност отново да засилиш интереса й и да провокираш желанието й да бъде с теб.

Обади се на телефон 0884 53 10 53 и попитай за феромонен парфюм SXS!

Leave a Reply