Как да направите времето в спалнята по-интересно

Как да направите времето в спалнята по-интересно

Някои хора не си падат по камшици, връзвания и ролеви игри, но все пак искат да разнообразят времето в спалнята. Всички си имаме вкусове и това, че не си падате по садо-мазо не значи, че трябва да правите любов в мисионерска поза до края на живота си.

Ако от време на време ви се появява желанието да промените репертоара в спалнята, има възможности, които да опитате. Можете да добавите малко новост към основите, които познавате и обичате, без да се отправяте към напълно нова и супер откачена територия. Някои от тези методи дори не включват действително правене на любов – те са просто подходи, с които да промените начина, по който вие и вашият партньор мислите и говорите за любов, и се възбуждате един друг!

Ето ги и тях:

 1. Споделяйте фантазиите си на глас.

Да фантазирате на глас пред партньора си – дори да е фантазия за обичайния начин, по който правите любов, може да е много възбуждащо и съвсем недокосната територия за вас. Отдайте се на изследване с думи на всеки малък детайл. Можете да говорите и за нещо, което никога не сте правили, и да видите как се чувствате: Описването на фантастична тройка може да бъде чудесно начало. Представете си заедно как ще изглежда третото лице. С какво е облечено, когато се срещате? Как ухае? Какво тяло има? Редувайте се да описвате този мистериозен партньор и как би участвал/а той/тя по време на любов с вас двамата.

 1. Направете аудиозапис на себе си и го изпратете на партньора си.

Изпращането на гласови съобщения в наши дни е напълно лесно и достъпно. Това може да бъде идеалната форма на любовна игра, докато сте разделени или дори в съседната стая.

Аудио записът е доста по-безопасен от видеото, като все пак предлага по-дълготрайна наслада. Провокира по-малко безпокойство от видеозаписа и ръцете ви са освободени, за да се докосвате. Отделете време и изпратете нещо, което ви кара да се чувствате страхотно. Много гласови бележки могат да бъдат запазени и възпроизведени, когато имате нужда от малко вдъхновение за следващия път.

 1. Гледайте филм за възрастни заедно или си разменете линкове.

Имате нужда от малко вдъхновение? Гледането на други хора, които го правят, може да бъде много стимулиращо. Добавената визуална стимулация може също да ви даде увереност най-накрая да опитате нещо, което сте заобикаляли дълго време. Ако все още не сте готови да направите това с някой друг или ако вашият партньор не желае да се включи, изпратете им линк към любимия си порно клип и ги помолете да направят същото, за да видите от какво се вълнувате, без да се притеснявате.

 1. Използвайте малко сензорна депривация.

Сетивата ни са направени да се компенсират едно-друго, което може да бъде особено интересна територия по време на любов. С копринен шал или маска за очи можете да изключите зрението и да оставите усещането за докосване и обонянието да завземат контрола. 

 1. Добавете усещания.

Ако сте по-скоро човек от типа „нека добавим“, вместо „нека да вземем“, то този подход е за вас. Опитайте да въведете нови тактилни материи в любовната си игра – дантела, кожа, коприна или нови аромати – парфюм, свещи, етерични масла.

 1. Горещ, релаксиращ масаж.

Изследването на това как вие или вашият партньор реагирате на различни температури е лесен начин да откриете нови чувствителности. Опитайте да използвате масажна свещ, която е топла, но не гори кожата. Те са различни от обикновените свещи, защото вместо да се втечняват в горещ восък, те са направени от безопасни за тялото масла, които се топят по-бавно и на по-ниска температура.

 1. Опитайте леко да хапете, докато облизвате и целувате.

Независимо дали си падате по грубия любов или не, лекото и игриво захапване може да бъде страхотна добавка между целувките както на устните, така и на други части на тялото. Винаги лекичко!

 1. Сменете леглото със стол.

Столът може да направи пози като “reverse cowgirl” по-лесни и удобни за изпълнение. Проникващият партньор може да седне на стола, а другият да седне в скута му. Използвайки опората на стола и краката на пода, човекът отгоре има повече контрол върху ритъма и удобна седалка за по-дълги сесии.

 1. Използвайте играчка.

Ако обикновено използвате играчки сами или ако сте начинаещи, това е сигурен начин да вдигнете градуса по време на любов. Според модела си, играчките могат да се използват външно, вътрешно или пък от двамата партньора по време на любов. Може да пробвате и вибро-напръстник, който изцяло да промени усещането за докосване помежду ви!

 1. Съсредоточете се върху гърдите.

Гърдите са много пренебрегвана ерогенна зона. В зависимост от вашето ниво на комфорт и желание да играете с по-чувствителните части на тялото, облизването, ухапването и стискането са начини за увеличаване на възбудата. Може да ги разтривате дори през дрехите, за да изградите очакването на мига на събличане.

 1. Изпробвайте лек BDSM.

Влизането в територията на BDSM не означава непременно, че трябва да се хвърлите в най-екстремните версии и да се биете до кръв. Можете да използвате подръчни материали като вратовръзка, шал, колан за панталон за връзване или дори само шляпане с ръка. Започнете с дупето, бедрата и ръцете, преди да минете към по-чувствителни зони.

 1. Опитайте бавна любов.

Забавянето на любовуалната игра е прост, но много ефективен и супер начин да опитате нещо ново. Това не означава да се движите лениво, а да се съсредоточите върху всеки момент, всяко докосване и всяка и целувка. 

Leave a Reply